За Нас

armada1

Лазер център АРМАДА е център, предлагащ услугата лазерна епилация. Всички части от тялото на практика може да се подложат на лазерна епилация, освен зоната около очите. Центърът има перфектно местоположение в центъра на гр. Пловдив и предлага на своите клиенти качествена лазерна епилация в широко работно време. Епилация на крака, рамене, корем и други части от тялото са сред зоните подходящи за третиране, а за пълния набор от нашите услуги и ценова листа посетете секция „Цени“.
Лазерният център работи без почивен ден, от Понеделник до Неделя – 10:00 – 18:00.

Лазер Център АРМАДА разполага с най-новата и качествена апаратура на Quanta System (Италия), специално пригодена за безопасна лазерна епилация, с гарантирано италианско качество. Апаратурата е Александритен лазер с продължителност на импулса, висока селективност, широко работно поле, плътност на енергията и специална сапфирена охлаждаща приставка за предпазване и успокояване на кожата. За да постигнете желания резултат, нужни са между 6 и 9 процедури, в зависимост от зоната, която искате да се епилира, дебелината на косъма, тип кожа и цвят на косъма.

След първата процедура се забелязват резултати, като след всяка процедура се доближавате до желания ефект. Изключително важно е да се отбележи, че трябва да следвате препоръките и инструкциите на медицинския ни персонал относно честотата и броя на процедурите. Ключът към ефективна лазерна епилация е спазване на инструкциите дадени от специалистите ни и ефективна,качествена апаратура, с която и разполагаме .

Екипът на лазер център АРМАДА се състои от лекари и медицински персонал, който е на Ваше разположение за компетентни отговори на всички Ваши въпроси, свързани с лазерна епилация.

Заповядайте в лазер център АРМАДА, Вие ще получите не само услуги с най-високо качество в удобно за Вас време и място, но и професионално и любезно отношение.

 

Притежаваме Международен Сертификат за Качество ISO 9001:2008

 

най добрата лазерна епилация

 

 

Лазер Център Армада със Golden European Award For Quality and Business Prestige в категорията на Медицина и Естетика от World Business Assembly International Aristotle Committee

 

world business assembly aristotle award ceremony