Лазерна Епилация

armada7

Лазерната епилация предотвратява нежеланите косми в човешкото тяло, лазерна епилация е общото наименование на едно най-важните медицински открития на нашия век.Съществуват различни методи за епилация, но нито един няма дълготраен ефект .

С развитието на технологията изработването и използването на лазера в медицинските центрове не само се увеличава ,но и замества познатите за повечето медицински уреди, след като лазера влиза в света на Медицината ,развива се и лазера като устройство ,което драстично намалява появата на нежеланите косми и има дълготраен ефект . Медицински лазери са използвани приблизително почти 20 години в света на хирургията, урологията и се използват широко в индустрията, като в областта на медицинската естетика е широко разпространена.

Лазери се изполват във всеки един от добре известните ефективни методи като подмладяване на кожата ,лечение на кожни дефекти и др.Премахването на нежеланото окосмяване е един от методите в Медицинската Естетика наместило се като един от най-успешните.Врастналите под кожата косми могат да причинят дискомфорт, инфекции и липса на самочувствие. Често те са причина за появата на възпаления и пъпки.

Епилацията с лазер премахва врастналите косми и връща самочувствието .