Препоръки

armada4

Съветите, които можем да ви дадем за лятото и ново решилите да се подложат на Лазерна Епилация са:

3-4 дни преди епилация /процедурата/да не се подлагате на слънце и след самата епилация да пазите третираната зона от слънце с помоща на слънцезащитен крем със 50 SPF+ за лице или тяло според зоната ,която е подложена на лазерна епилация.

За да се наблюдава по-задоволителен ефект от процедурата е необходимо всеки месец редовно да се подложите на процедура в противен случай косъма се връща в началния стадий преди лазерната епилация.

След процедурите ,които броя зависят от типа на кожа и др.фактори , то може да очаквате космите да станат първо много слаби, лесно да падат сами , да се забави доста растежът им и постепенно да се разредят до толкова, че почти да изчезнат.

Препоръчваме Ви космите ви да са с дължина около 5 мм ,преди процедурата за да се увеличи максимално ефекта ,който можете да очаквате от епилацията.

Ако имате чувствитeлна кожа или имате неяснота относно Лазерната Епилация ,ще се радваме да ни посетите на място ,за да се консултирате със Медицинското Лице извършващо процедурата ,което НЕ СЕ ЗАПЛАЩА.